CSA BOERDERIJ
KWEEKVELD VOOR GROENTEN, AANGEVULD MET FRUIT, KLEINFRUIT
EN CREATIEVE ECO-SPINSELS
Ingrediënten
1 Koolrabi
1 el fijngeknipte Peterselie
enkele takjes Tijm
enkele takjes fijngeknipte Munt
1 ui, gesnipperd
een handje rozijnen
1/2 appel, in stukjes gesneden
een scheutje olie
sap van 1 sinaasappel
1 el citroensap
1 el honing of diksap
1 tl kerriepoeder
1/2 tl korianderpoeder
mespuntje kaneel
peper en zout
Bereiding
Schil de koolrabi en snijd ze in stukjes. Fruit ui met kerrie en koriander in olie. Voeg de koolrabi en appel toe en laat ruim 10 min. stoven tot ze bijna gaar is. Voeg dan de rozijnen, honing/diksap, citroensap en sinaasappelsap toe Laat nog een 5 min. stoven. Maak op smaak met kaneel, peper en zout. Bind het vocht eventueel met een bindmiddel. Garneer deze koolrabischotel met verse tuinkruiden.